Blog Mušla

Aktuálne informácie a novinky

Výstava nábytku Meble Polska 2024

Výstava nábytku Meble Polska 2024

Najväčšií veľtrh nábytku v Poznani, ktorého sa zúčastnilo celkovo 14 325 ľudí a vystavovatelia zo 70 krajín sveta. A my sme samozrejme nechýbali.

Nábytok a zariadenie pre kúpele a kúpeľné domy

Nábytok a zariadenie pre kúpele a kúpeľné domy

Váš partner pre kvalitný a pohodlný 
nábytok do kúpeľov.
Kúpele sú miestom, kde sa ľudia chodia uvoľniť a načerpať nové sily. Preto je dôležité, aby bolo prostredie kúpeľov príjemné a relaxačné. V tom zohráva dôležitú úlohu i moderný nábytok. Spoločnosť MUŠLA sa špecializuje na výrobu nábytku na mieru pre kúpele. 

Aj MUŠLA podporuje ekologickú recykláciu obalových materiálov NATUR-PACK

Aj MUŠLA podporuje ekologickú recykláciu obalových materiálov NATUR-PACK

Zodpovedný výrobca.
Novinka! Sme súčasťou ekologického systému recyklácie obalových materiálov. Naše produkty sú balené do obalových materiálov, ktoré sú 100% recyklovateľné a tým významne prisievame k ochrane životného prostredia. Spolupracujeme so spoločnosťou NATUR-PACK, a. s., ktorá 

Trendy bytového dizajnu, ktoré nás čakajú v roku 2024

Trendy bytového dizajnu, ktoré nás čakajú v roku 2024

Pre predpovedanie konkrétnych dizajnérskych trendov v roku 2024 je potrebné mať na pamäti, že módne trendy v bytovom dizajne sa môžu meniť a líšiť v závislosti od geografického miesta, kultúrnych vplyvov a individuálnych preferencií. Napriek tomu tu sú niektoré oblasti, ktoré sa môžu stať dôležitými v modernom bytovom dizajne v roku 2024:

(Ne)konferencia Gastrolove 2023

(Ne)konferencia Gastrolove 2023

Tento rok sme sa zúčastnili výnimočnej gastronomickej udalosti jesene, a to (ne)konferencie Gastrolove! Na konferenciu v Piešťanoch sme zabezpečili pohodlné sedenie pre moderátorov a zároveň sme tam stretli mnoho zaujímavých osobností s gastronomického odvetvia.

Luxusné sedenie na terase a hracie prvky pre deti

Luxusné sedenie na terase a hracie prvky pre deti

Vitajte vo svete pohodlia a radosti. Naša spoločnosť je skutočným kúzelníkom záhradného vybavenia, ktorý transformuje váš vonkajší priestor na oázu relaxu a zábavy pre vás aj vašu rodinu. Nech je to klasická terasa alebo rozľahlá záhrada, my vieme, ako vaše sny pretvoriť na realitu. 

Dizajnové kreslá pre Váš priestor

Dizajnové kreslá pre Váš priestor

Široký výber kresiel do kancelárií, čakární, zdravotníckych zariadení, reštaurácií, kaviarní, barov, vestibuly bánk, poisťovní, kreslá pre seniorov, kreslá pre domovy dôchodcov a pod.

Moderné stoličky do interiéru

Moderné stoličky do interiéru

Trendové stoličky do interiéru sa často vyznačujú výraznými tvarmi a špecifickým dizajnom, na rozdiel od tradičných stoličiek, ktoré sa často držali vopred určených konvencií strohého dizajnu. Preto ak si zadovážite napríklad do kuchyne dizajnovú stoličku môže vytvoriť výnimočnú atmosféru a priniesť zaujímavý vizuálny dojem celého priestoru.

Luxusné postele na mieru

Luxusné postele na mieru

Pripravujeme pre vás.

Nábytok a bývanie Gardenia 2023

Nábytok a bývanie Gardenia 2023

Nedávno sme sa zúčastnili na 31. ročníku medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry. Výstava sa konala v dňoch 26. – 30. apríla 2023 v Nitre kde sme úspešne debutovali s našim nábytkom z dieľne MUŠLA.

Medzinárodná výstava Interzum Köln - Cologne, 09.- 12.05.2023

Medzinárodná výstava Interzum Köln - Cologne, 09.- 12.05.2023

Sledovať nové trendy je pre nás veľmi dôležité aj preto sme sa zúčastnili výstavy Interzum, kde naše odborné vedomosti sa obohatili o nové poznatky dôležité pre našu výrobu moderného nábytku či sedenia pre našich zákazníkov.

MUŠLA na výstave Nábytok a bývanie | Gardenia 2023

MUŠLA na výstave Nábytok a bývanie | Gardenia 2023

Už čoskoro nás nájdete na 31. ročníku medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry. Rokmi a kvalitou overený medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie vám spolu s výstavou Gardenia 26. – 30. apríla 2023 prinesie množstvo inšpirácie ako si vkusne zariadiť dom, byt aj záhradu. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Poznáme farbu roka: Neprehliadnuteľná aj v interiéri

Poznáme farbu roka: Neprehliadnuteľná aj v interiéri

Výrazné farebné kontrasty a netradičný odtieň na netradičný čas. V roku 2023 k dominuje v interiérovom i módnom dizajne práve Viva Magenta, odvážna a pulzujúca farba.

Dizajnové trendy pre obývačky na rok 2023

Dizajnové trendy pre obývačky na rok 2023

Posledné roky boli dlhodobo trendy béžové či šedé odtiene prírodných materiálov. Dizajnéri však tvrdia, že interiérový dizajn sa tento rok posúva vo farebnejších a výraznejších tónoch, komponovaním vintage nábytku v kombinácií zaujímavých kriviek sedacích súprav či kresiel, ktoré oživia celý priestor.

Predstavujeme Vám novú značku MUŠLA Home

Predstavujeme Vám novú značku MUŠLA Home

Zmena je život a my v MUŠLI sme sa po dlhom váhaní rozhodli, že rozšírime svoje pôsobenie aj v segmente pre domácnosti.

Boli sme pri tom!

Boli sme pri tom!

Uznávaný slovenský DJ a producent Hajtkovič vydal nový singel s názvom Cítim sa a MUŠLA bola pri tom.

Dizajnové stoličky v modernej kuchyni

Dizajnové stoličky v modernej kuchyni

Predstavte si, že ste si vysnívali nový domov, či už v podobe pekného bytu alebo rodinného domu. Keď už postupne všetko zariadíte a splníte si sen, aj o modernej novej kuchyni, už stačí vybrať iba dizajnové a pohodlné stoličky do kuchyne za veľký stôl, kde sa bude stretávať celá rodina.

Pohodlné sedenie do kancelárie

Pohodlné sedenie do kancelárie

Zariaďujete kanceláriu a hľadáte optimálne sedenie pre vašich zákazníkov? Máme pre Vás riešenie v pohode našich kresliel Mušla.

Sedačka Chesterfield na mieru

Sedačka Chesterfield na mieru

Chesterfield sedačky aktuálne u nás vo výrobe pre našeho VIP klienta.

Kreslá Mušla v lákavých farbách aj pre deti

Kreslá Mušla v lákavých farbách aj pre deti

Pripravili sme špeciálnu kolekciu farebných poťahových látok pre kreslá Mušla, ktoré môžete využiť napríklad pri zariaďovaní detského ihriska, kaviarni či čajovní určené pre rodiny s malými deťmi.

Mušla a naša kovovýroba

Mušla a naša kovovýroba

Naša spoločnost sa stále víac zaoberá zakázkovou kovovýrobou. Vyrábáme stolové podnože a rôzne regále, konštrukcie podľa želania zákazníka.

Medzinárodný veľtrh Meble Polska

Medzinárodný veľtrh Meble Polska

Medzinárodný veľtrh Meble Polska, ktorý sa každý rok koná v meste Poznaň. Ide o najväčšie obchodné stretnutie nábytkárskeho priemyslu kde vystavuje približne 200 výrobov  nábytku predovšetkým z Poľska. Veľtrh sme tiež navštívili nielen nájsť novinky a inšpirovať sa, ale aj nadviazať nové kontakty a spolupráce.

Medzinárodná výstava Imm cologne 2020

Medzinárodná výstava Imm cologne 2020

V dňoch 13.-19.1.2020 sme sa zúčasnili medzinárodnej výstavy v Kolíne, aby sme Vám priniesli novinky a trendy v dizajne nábytku. Imm cologne predstavil všetko dizajnové kúsky týkajúce sa nábytku interiérov a exteriérov. Vystavovatelia predviedli, že trendom sú stále kovové doplnky ....

Boli sme na výstave Danubius Gastro 2020

Boli sme na výstave Danubius Gastro 2020

Všetky možné chute a vône sa na pár dní koncentrujú v Inchebe. Medzinárodný veľtrh gastronómie je to „pravé orechové“ pre milovníkov dobrého jedla, kávy, vína i drinkov. Nesmieme však zabudnúť ani na ucelenú ponuku pre HO-RE-CA segment, od profesionálneho prístrojového vybavenia, cez nábytok až po obalové materiály a reklamu.