Dizajnové stoličky v modernej kuchyni

Predstavte si, že ste si vysnívali nový domov, či už v podobe pekného bytu alebo rodinného domu. Keď už postupne všetko zariadíte a splníte si sen, aj o modernej novej kuchyni, už stačí vybrať iba dizajnovépohodlné stoličky do kuchyne za veľký stôl, kde sa bude stretávať celá rodina.

Tradičný či moderný dizajn?

Kuchyňa je jediný priestor v byte či v dome kde sa najčastejšie stretávajú takmer všetci členovia rodiny. Preto by kuchyňa mala byť nielen funkčná, ale predovšetkým aj útulná. Útulnosť môžete docieliť doplnením nabytku, ktorý sa bude hodiť ku kuchynskej linke. Stôl či stoličky do kuchyne by mali byť nielen pohodlné, ale aj moderné s dostatočnou opierkou. Ak máte vo svojej kuchyni dostatočne srdečný priestor na okrúhly stôl, určite siahnite po ňom. Každopádne v ponuke sú rôzne typy stlov v rôznych tvaroch, ako je štvorcový stôl,  obdĺžnikový. Na stôl nezabudnite umiestniť kvet alebo misu s ovocím, čím môžete docieliť, že členovia rodiny siahnu častejšie na ovocie keď bude na stole ako niekde v rohu odložené. 

Aký materiál?

V posledných rokoch je veľkým trendom používať v kuchyni jednoduché a hladké potvrchové materiály dvierok, čím môžete celkový vzhľad kuchyne dotvoriť práve ostatným nábytkom ako sú stoličky, či stôl. Používajú sa predovšetkým lesklé jednofarebné, či matné materiály a preto pri výbere vhodnej stoličky môžete siahnuť takmer po každom dizajne, či tvare a stále to nebude pôsobiť rušivo.

obr. je ilustračný

Vyberáme pre Vás pár inšpiratívnych stoličiek

Ako si vybrať stoličku do kuchyne?

Stolička by mala každopádne ladiť k stolu ak nebudete kupovať zostavu, tak si dajte na to pozor, aby materiály, či hrany a zaoblenie skutočne korešpondovalo so stolom. Ak v kuchyni radi trávite čas uprednostnite stoličky s bočnými opierkami či stoličky s celočalúneným sedákom a operadlom, ktoré je príjemnejše na dotyk. Tento typ stoličiek si našiel mnoho obľúbencov v slovenských domácnostiach. Sú nielen moderné, ale i veľmi pohodlné a dotvárajú kuchyni alebo jedálni vznešený vzhľad. Taktúto stoličku si môžete dať vyrobiť u výrobcov vo vami požadovanej farby či v poťahovom materiály.

177,48 €
161,28
bez DPH134,40 €
149,76 €
136,08
bez DPH113,40 €
125,76 €
114,24
bez DPH95,20 €
114,60 €
104,16
bez DPH86,80 €
Dizajnové stoličky v modernej kuchyni

obr. je ilustračný